Ad Raaijmakers en Corinne van Baast

Onze laatste expositie! 

Beste kunstkijkers,

Nog één keer openen we onze deuren voor een bijzondere expositie. Ad Raaijmakers met schilderijen en Corinne van Baast met keramiek.

Ad Raaijmakers maakt schilderijen met een zeer persoonlijke toets. Het werk is non-figuratief, geometrische figuren worden gecomponeerd tot bijzondere beelden, mede door de verrassende kleuren die soms onlogisch lijken, maar toch aangenaam zijn om naar te kijken.

Corinne van Baast maakt eigenzinnige, vaak toegepaste kunst. Kleine series functioneel keramiek, zoals borden, schalen of vazen maar steeds vaker zie je voorwerpen die gewoon aangenaam zijn om naar te kijken en die een mooi plaatsje in huis verdienen. Een lust voor het oog. Zij werkt met steengoedklei, porselein en maakt haar eigen samengestelde glazuren.

Op 24 september om 15 uur is er een feestelijke opening, maar ook daarna is er natuurlijk nog alle tijd om de expositie te bezoeken.

Ad is persoonlijk nog aanwezig op 5 november en 3 december.

     

17 december is de laatste dag, dan sluiten we om 17.00 uur, na bijna 20 jaar, echt onze deuren en gaan we genieten van een nieuwe horizon.

Dus ben er bij, tijdens de opening of enig ander moment, we kijken er naar uit.

Groet Bert en Wilna

www.galerie-oisterwijk.nl