Ans Verdijk 19 september – 31 oktober 2021

Beste kunstvrienden,

Ondanks wat strubbelingen in de zomer gaan we op 19 september een nieuwe expositie starten.

Ans Verdijk, beeldend kunstenaar, zal haar 3D werken aan de wand tonen. Van een afstandje zie je kleur en een bijzondere compositie, maar als je van dichtbij kijkt ontdek je een enorme roering van emoties en verhalen.

Ans woont en werkt in Beugen, waar zij ook het kleinste museum van Nederland beheert en een prachtige expositieruimte heeft. Tevens is zij docent aan de kunstacademie in Maastricht. Zij is bevlogen, gedreven, enthousiast en in beweging. Absoluut de moeite waard!!

Tijdens de opening op 19 september om 15.00 uur zal Ans zelf haar verhaal vertellen, over wat haar inspireert en wat haar beweegt.

Len en Doré nemen je mee!

Op zondagmiddag 3 oktober, tijdens deze expositie, zullen Len Copal en Doré van Dijck je meenemen in een wereld vol liedjes, gedichten en verhalen, omgeven door pianogeluiden. Doré zal ook een aantal composities laten horen van haar CD die binnenkort uitkomt.

Voor deze middag is reserveren wenselijk, de entree is € 10,- die u bij aanvang contant kunt betalen bij Bert of Wilna. Het hele bedrag gaat naar de muzikanten, (dus meer mag ook).

We hopen u op beide middagen te ontmoeten, Bert & Wilna