Herinnering

 

  

HERMAN BROOD en WIJN
Op zondag 4 november 2018 vanaf 14.30 uur zal galerie Oisterwijk in samenwerking met Maartjes Wijnen een wijn proeverij in de Galerie houden. Zij zal mooie wijnen presenteren.

Kunt u aangeven of u bij Herman Brood en Maartjes wijnen aanwezig kunt zijn om een inschatting te krijgen hoeveel wijn Maartje mee zal nemen?

De huidige tentoonstelling loopt tot 23 december 2018.
          Herman Brood
Originele werken- en bijzondere zeefdrukken van Herman Brood.
          Wilna van den Heuvel
Het werk van Wilna van den Heuvel (1957) vertelt een verhaal           ontleend aan het leven. Kwetsbare mensen en emotie, omgeving en crisis, het gaat   altijd samen. Ook haar ruimtelijk werk van brons is sober en stilistisch van vorm.
          Mariëtte van Erp
Ze ziet, ze tekent. Vaak tekent Mariëtte blind, krassend zonder naar het papier te kijken maar wel het onderwerp in zich opnemend. ‘De inspiratie is eigenlijk dat wat je zoekt, maar wat je zoekt weet je niet als je begint. Je zit ergens achteraan, maar je weet pas wat het was als het klaar is.
Bij galerie-Oisterwijk zijn ook bijzondere werken te zien van: Sybille Will, Anton Heyboer, Karel Appel, Corneille, Constant, Arnold Reemer, Harrie Gerritz, Jan Sierhuis en glaswerk van Marjan Smit.
I www.galerie-oisterwijk.nl E go@galerie-oisterwijk.nl tel. 0653780466 openingstijden elke donderdag -en vrijdagmiddag en op de 1e zondagmiddag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur, op afspraak of als de deur toevallig open is.
Galerie Oisterwijk verwelkomt u graag op deze bijzondere middag: BROOD en MAARTJES WIJNEN en vrienden en kennissen die u mee brengt zijn natuurlijk ook welkom.