Nieuwsbrief 04 maart 2018

Beste Kunstvrienden van Galerie-Oisterwijk

 

Bijna 14 jaar heeft Galerie-Oisterwijk veel tentoonstellingen georganiseerd met een enorme diversiteit aan kunstwerken. Tentoonstellingen, die werden geopend door verschillende gastsprekers in het bijzijn van kunstenaars, waren altijd van bijzondere kwaliteit en omgeven met veel publiciteit in kranten en TV-omroepen zoals LOVO en Omroep Tilburg.

De uitnodigingen werden aan alle kunstvrienden gestuurd en zeer gewaardeerd.

Galerie Oisterwijk, Bert en Wilna, kijken naar de toekomst. De exposities zullen in een nieuw jasje worden gestoken.

Op 2 april 2018 om 14.30 uur zal een eerste ontmoeting plaatsvinden, met veel goede kunstwerken van verschillende kunstenaars. Om daar een bijzonder karakter aan te geven is kunsthistoricus Serge Stommels uitgenodigd voor een kunstbeschouwing. U bent vanzelfsprekend van harte welkom.

De galerie zal voortaan elke eerste zondag van de maand open zijn. Op deze zondagen zullen we zoveel mogelijk activiteiten organiseren met bijvoorbeeld kunst en muziek, een kunstveiling of een taxatie van kunstwerken van Anton Heyboer. Wij zullen dit met een digitale nieuwsbrief aankondigen.

Op de website www.galerie-oisterwijk.nl kunt u aangeven of u de nieuwsbrief wilt ontvangen door uw e-mailadres in te voeren. U mag ons ook een e-mail sturen: go@galerie-oisterwijk.nl.

Hartelijke groet, Wilna en Bert