Nieuwsbrief 25 maart 2018

Beste Kunstvrienden van Galerie Oisterwijk

In aanloop naar de eerste expositie in een nieuw jasje, op 2 april a.s., een nieuwsbrief met extra informatie.

Een tentoonstelling met zeer diverse kunstenaars en kunstwerken, sculpturen, tekeningen en schilderijen, waarmee we de ruimte prachtig hebben ingericht. U komt ogen tekort.

We werken met bekende en onbekende kunstenaars; Wilna van den Heuvel, Mariette van Erp, Harrie Gerritz, Rob van Trier, Rik van Iersel, werken uit de COBRA periode zoals Karel Appel, Jan Sierhuis, Lucebert, Corneille, Eugene Brands, maar ook Sybille Will, Cole Morgan, Peter Koks, Giorgi Shengelia, Marjan Smit, Evert van Kooten-Niekerk, Gerda Smit, Jef Horvers en Anton Heyboer.

Om daar een bijzonder karakter aan te geven is kunsthistoricus dr. Serge Stommels uitgenodigd voor een kunstbeschouwing; deze lezing begint om 14.30 uur.

U bent vanzelfsprekend van harte welkom!

 

De galerie zal voortaan elke eerste zondagmiddag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur open zijn. Op deze zondagen zullen we zoveel mogelijk activiteiten organiseren met bijvoorbeeld kunst en muziek, een kunstveiling of een taxatie van kunstwerken van Anton Heyboer. Wij zullen dit met een digitale nieuwsbrief aankondigen.

Op de website www.galerie-oisterwijk.nl kunt u aangeven of u de nieuwsbrief wilt ontvangen door uw e-mailadres in te voeren. U mag ons ook een e-mail sturen: go@galerie-oisterwijk.nl.

Hartelijke groet Wilna en Bert

Onze nieuwe openingstijden zijn vanaf 2 april a.s.,

elke donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur

en de eerste zondag van de maand van 13.00-17.00 uur,

op afspraak of als de deur toevallig open is.

(juli en augustus zijn we gesloten)

T 0653780466

E go@galerie-oisterwijk.nl

www.galerie-oisterwijk.nl